Csirkemell csirkemáj mártásban recept

Csirkemell csirkemáj mártásban

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2929

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Vigyázat! Főzni tudás szükséges, mert a recept szigorúan mennyiségek nélkül íródtak. De higgyék el, remek játék ízlés szerinti, tapasztalatokon alapuló mennyiségekkel dolgozni!

Mártsuk a májat - Egyenesen a húsra!

Elkészítés

A bőrös csirkemellfilét és csirkemájat vajban hirtelen kisütjük. A csirkemellet kivesszük a serpenyőből, a visszamaradt májhoz petrezselymet, citromhéjat, húslevest adunk. Citromlevet csöpögtetünk hozzá, és ezt a szaftos májat turmixgépben ledaráljuk. A kész mártást a csirkére öntjük.


Csirkemell csirkemáj mártásban

Csirkemell csirkemáj mártásban

Vigyázat! Főzni tudás szükséges, mert a recept szigorúan mennyiségek nélkül íródtak. De higgyék el, remek játék ízlés szerinti, tapasztalatokon alapuló…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés