Csirkemell nyárson citromos-borsos joghurttal recept

Csirkemell nyárson citromos-borsos joghurttal
4 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
1785

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyors és finom nyársak

6 személyre

  • 3 pár csirkemellfilé
  • só, bors

A páchoz:

  • 5 dl olívaolaj
  • 3 db citrom leve
  • 2 evőkanál apróra vágott fokhagyma
  • 0.75 evőkanál frissen aprított rozmaring
  • 0.75 evőkanál frissen aprított kakukkfű

A szószhoz:

  • 4 dl joghurt
  • 4 evőkanál tejföl
  • 3 evőkanál vörösborecet
  • 1 db citrom leve
  • 2 evőkanál apróra vágott fokhagyma
  • 0.5 evőkanál frissen őrölt bors
  • 2 kiskanál só
  • 0.5 marék menta (tetszőleges)

Elkészítés

A pác hozzávalóit összekeverjük, és a nagyobb kockákra vágott csirkét 1 éjszakára bepácoljuk.

A szósz hozzávalóit összekeverjük, és legalább 2 órára behűtjük.

A húst lecsöpögtetjük, sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben aranybarnára pirítjuk, és hármasával-négyesével pálcákra szúrjuk. A joghurtszósszal tálaljuk.


Csirkemell nyárson citromos-borsos joghurttal recepthez kapcsolódó receptek

Csirkemell nyárson citromos-borsos joghurttal

Csirkemell nyárson citromos-borsos joghurttal

Gyors és finom nyársak

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés