Csirkenyárs recept

Csirkenyárs

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Kautz József

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
1318

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A grillszezonnak vége, de sütőben is elkészíthető!

4 személyre

  • 80 dkg csirkemell filé
  • 20 dkg bacon szalonna
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 db tv paprika
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 6 db lila hagyma
  • 8 fej gomba
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt bors
  • fokhagyma por
  • 1 dl olívaolaj
  • 10 db bambusz nyárs

Elkészítés

Az uborkát karikákra, a hagymát, paprikákat és a gombát cikkekre vágjuk. A csirkemellet kockákra vágjuk, befűszerezzük, ráöntjük az olajat és egy napra a hűtőbe tesszük.

A csirkemellet, bacont és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megkenjük a maradék fűszeres olajjal, sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük. Tálalhatjuk salátával vagy más tetszőleges körettel is.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Csirkenyárs recepthez kapcsolódó receptek

Csirkenyárs

Csirkenyárs

A grillszezonnak vége, de sütőben is elkészíthető!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés