Csirkenyárs recept
Beküldő: Kautz József Nehézség: Elkészítési idő: 60 perc
Megnézték: |
A grillszezonnak vége, de sütőben is elkészíthető!
- 80 dkg csirkemell filé
- 20 dkg bacon szalonna
- 1 db kígyóuborka
- 2 db tv paprika
- 2 db hegyes erős paprika
- 6 db lila hagyma
- 8 fej gomba
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt bors
- fokhagyma por
- só
- 1 dl olívaolaj
- 10 db bambusz nyárs
Elkészítés
Az uborkát karikákra, a hagymát, paprikákat és a gombát cikkekre vágjuk. A csirkemellet kockákra vágjuk, befűszerezzük, ráöntjük az olajat és egy napra a hűtőbe tesszük.
A csirkemellet, bacont és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megkenjük a maradék fűszeres olajjal, sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük. Tálalhatjuk salátával vagy más tetszőleges körettel is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Csirkenyárs recepthez kapcsolódó receptek
Csirkenyárs
A grillszezonnak vége, de sütőben is elkészíthető!