Csirkepörkölt svábtésztával, jégsalátával recept

Csirkepörkölt svábtésztával, jégsalátával
3.5 6

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1853

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A svábtészta gyerekkori étel, a csirkehús a legfinomabb minden formájában, a jégsaláta egy jó dresszinggel a legzsengébb.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db csirkecomb kettévágva
  • 2 db csirkeszárny
  • olaj
  • vöröshagyma
  • pirospaprika
  • só, bors
  • kömény
  • svábtészta
  • jégsaláta

Elkészítés

Pörköltet készítünk a csirkehúsból, olajban dinszteljük az összevágott hagymát, paprikát szórunk bele, a húst ebben átsütjük, sózzuk, fűszerezzük, majd kevés vízzel feleresztjük és tovább főzzük. Svábtésztával tálaljuk, készítünk egy jó salátaöntetet, a jégsalátát ebben darabokra tépve megforgatjuk és tálaljuk.


Csirkepörkölt svábtésztával, jégsalátával recepthez kapcsolódó receptek

Csirkepörkölt svábtésztával, jégsalátával

Csirkepörkölt svábtésztával, jégsalátával

A svábtészta gyerekkori étel, a csirkehús a legfinomabb minden formájában, a jégsaláta egy jó dresszinggel a legzsengébb.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Csirkepörkölt svábtésztával, jégsalátával recepthez

thumb
Némethné Zsuzsa - 2013. március 31.
A sváb speczli tésztát én is szeretem ,sokszor főzök,