Évszakfüggetlen - pizza és sör!
A tésztához a lisztet egy edénybe szitáljuk. Az élesztőt és a sót alaposan elkeverjük a vízzel, majd a liszt közepén
kialakított mélyedésbe öntjük.
A tésztát kidagasztjuk, majd melegebb helyen letakarva néhány óra alatt a duplájára kelesztjük. Amikor megkelt, belisztezett felületen kb. 5 mm vékonyra nyújtjuk.
A húst sózzuk, borsozzuk, 2 evőkanálnyi forró olajban minden oldalról aranybarnára sütjük, majd csíkokra vágjuk és félretesszük.
A szeletekre vágott hagymát a maradék olajon 2 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a felkockázott cukkinit, és további 4 percig főzzük. Ezután összekeverjük a hússal, majd amikor kihűlt, hozzáadjuk a koriandert is.
A kinyújtott tészta tetejét megkenjük a barbecue-szószszal,
rákanalazzuk a húsos keveréket, megszórjuk a mozzarellával, majd 230 °C-ra előmelegített sütőben néhány perc alatt aranybarnára sütjük. Egy kevés korianderrel megszórva tálaljuk, és sört kortyolgatunk hozzá.