Csirkesaláta sült paprikával recept

Csirkesaláta sült paprikával

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1551

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Paleolit saláta - eleink is ehetnék!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 kiskanál dijoni mustár
  • 1 kiskanál fehérbor vagy sherryecet
  • 0.5 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj + a salátalevelekre
  • 0.5 db sült csirke
  • 1 szár angolzeller
  • 3 evőkanál felaprított sült kaliforniai paprika
  • 1 evőkanál frissen aprított snidling
  • durva tengeri só
  • frissen őrölt fekete bors
  • vegyes zöld saláta a tálaláshoz

Elkészítés

A salátaöntethez összekeverjük a mustárt, az ecetet és a finomra vágott fokhagymát, majd alaposan összedolgozzuk az olívaolajjal.

A csirkét kicsontozzuk és felkockázzuk, majd összekeverjük az apróra vágott zellerszárral, a paprikával és a snidlinggel. Hozzáadjuk az öntetet, sózzuk, borsozzuk, és olívaolajjal meglocsolt salátaleveleken (vagy szendvicsben) tálaljuk.


Csirkesaláta sült paprikával recepthez kapcsolódó receptek

Csirkesaláta sült paprikával

Csirkesaláta sült paprikával

Paleolit saláta - eleink is ehetnék!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés