Az utolsó epizód az időszak a lett Tv (LTV) program „szakács a természetben”, Renars Purmalis mosted valószínűleg Lielauci készíteni az ételt a tó-ezúttal egy étterem-méltó öt kerek étel üdvözölte a látogatók egy csodálatosan lefektetett asztal. Purmalis elvitte a környékbeli halászokat, hogy eljussanak paprava Pike-hoz, és a társát, Janis Bruverist is, hogy mindent kezeljen a természetes szakácsterületén. Az eredmény osztriga, gomba mousse, sertésborda párolt káposzta pürével, sült alma rizs puding, a lielauce Lake Pike mellett, fóliában sült, lila karfiollal, birs holland mártással, valamint blansírozott édeskömény salátával. Lielauce Lake Pike, fóliában sütve, lila karfiollal, birsalma holland mártással és blansírozott édeskömény salátával — recept.
Összetevők:.
- Pike.
- Vaj.
- Édeskömény.
- Édeskömény.
- Merlot ecet.
- Cukor.
- Só.
- Karfiol.
- 2 birs.
- 2 tojás.
Ételkészítés:.
- A csuka kibelezett, vajjal, valamint Bunti kaporral van csomagolva. Megszórjuk sóval minden oldalról, és alaposan fedjük le a fóliát.
- Tegye a halat forró szénbe, körülbelül 10-15 percig, 2-3 percenként átalakítva.
- Vágjuk az édesköményt finom szeletekre, tegyünk rá forró vizet, adjunk hozzá egy kis vörösbor-ecetet, egy kanál cukrot, egy kanál sót, és bízzuk meg a csepegtetést.
- A karfiolt csupán vajvízben szakácsolják (100 g vaj, 500 g víz, egy csipet só).
- Készítse elő a mártást: reszeljen két birsot, valamint verje meg 2 tojássárgájával. Tartson egy csodálkozó serpenyőt karfiollal (hogy a mártást melegen tartsa). Öntsön hangulatos vajat a szószra, valamint adjon hozzá egy csipet sót.
- Amikor a hal készen áll, villával tökéletesen karcolja meg a bőrt, hogy a tartományok ne maradjanak jelen. Fuss végig a hátsó végén egy késsel, és emelje ki a filét. Ha olyan filét szeretne kiszolgálni a vendégeknek, amely a lehető legkevesebb csonttal vagy egyáltalán nem rendelkezik, akkor tépje le a hátsó részt azon a helyen, ahol az összes kis csont igazodik, majd próbálja meg elolvasni őket.
- Tálaljuk a halat, a karfiolt, a fűtött édesköményt egy tányérra, és tegyük a holland mártást a halra.
Hal recept körettel: sült csuka káposztával. Díszítsük a halat: az egyik leghatékonyabb fajta köret a hal receptek köret csuka
A legízletesebb csuka étel, amelyet az egész világon készítenek-töltött csuka. Számos módszer, valamint receptek vannak az ételkészítéshez, amelyek nagyon jelentősen különböznek egymástól. Azt állítják, hogy egy megfelelően csomagolt csuka csak a zsidókkal szokásos módon készül. És ami nem meglepő, nincs egyetlen recept. Azok, akik azt állítják, hogy a csuka hal nélkül preferencia, valamint büdös a sár, valószínűleg látta csuka csak a tv-ben a program” az állatvilágban”, és csak nem értik, hogyan kell felkészülni. Pike hús vastag, valamint sovány, gyakran hallani – „fehérje” hús. A sült csuka, vagy ha szívvel főzik, esélyt ad a szakácsnak is, függetlenül a hús szárazságától. Szóval, Ó zsidó gyökérételek töltött csuka. Ami láttam az ételeket, az úgynevezett „zsidó töltött hal”, vagy 6-6 – gefilte hal, szinte mindegyik kezdődik a szavakkal – szükség ponty egy pár kg, de ritkán szem előtt tartani tekintetében csuka. Ami megértem, a csuka nem fedezhető fel Kelet között,valamint a ponty fajták bőségesen. Bármely nemzet konyhája magában foglalja először azokat a termékeket, amelyeket nemzetének természete biztosít.
Pike több régióban marad. A legnagyobb cirkuláció, vagy ahogy mondják – környezet, az édesvíztározók, valamint Európa, Ázsia és Amerika folyói. A csuka számtalan halász számára kiemelkedő halászati tárgy, és kivételes termék az ételkészítéshez. Hal paradicsomszószban vagy csomagolt csuka-kedvelt házi halételek. A töltött csuka a főétel ebédre, valamint vidám vacsorára. Csakúgy, mint a csuka szelet, nagy méretű halat, sok húst, valamint észrevehető csontokat választanak erre az étkezésre. Az utóbbi időben a csuka egyre több, általában nem a régi ételek szerint van csomagolva. Az elkészített halat nem főzzük, de sütjük, ami nagyon finom. Gyakran csomagolt csuka alatt sült vagy főtt darált húsdarabokat értünk pergamenbe csomagolva-a darabokra vágott töltött halak analógjaként. Nem szokatlan egy halételhez, amelyhez gombát, sült zöldséget, valamint ropogást is adnak.
Töltött Csuka. Lépésenkénti étel.
Összetevők (4 adagra).
- Csuka 1-1. 2 kg.
- Hagyma 2 Számítógépek.
- Száraz kenyér 2-3 elem.
- Zsír 3-4 st. l.
- Tej (opcionális) 1 csésze.
- Só, fekete bors, koriander, szegfűszeg, szegfűbors ízek.
- Petrezselyem, saláta, citrom, gránátalma, olajbogyó, pácolt kapor savanyúság, cseresznye paradicsom, és így tovább a benyújtás.
Egy kis család számára elegendő közepes méretű halat készíteni-egy kilogramm vagy egy kicsit extra. Először is nagyon zavaró az étel kiválasztása a kiszolgáláshoz, hogy az egész csomagolt csuka beleférjen. Másodszor, a nagyobb halakat zavaró elkészíteni vagy sütni a sütőben. Az 1,2-1,5 kg súlyú csuka jellemzően fél méter hosszú, és inkább teljes egészében elkészíthető.
Pike hasított test csomagoláshoz. Húzza le a csuka hasított testét a mérlegről, éles késsel gyorsan vágja le a csuka fejét a kopoltyúfedelek mögött. Távolítsa el a kopoltyúkat a halakból, valamint a belekből a beleket is, anélkül, hogy csökkentené a hasát. Semmilyen esetben ne vágja le a hasát – szükséges, hogy a bőr sértetlen maradjon. Ez azért szükséges, hogy a töltés során a töltés ne kerüljön a bőr károsodására. A halak uszonyait ezenkívül a helyén kell hagyni.
A csukát minden bizonnyal megtisztítják, valamint kibelezik a gyomor vágása nélkül. Egy éles penge, valamint a szakács terület olló, bőr az egész halat, mint egy csoport. Óvatosan csökkentse a pépet a héj alatt egy körben, húzza a bőrt a rendkívül hátsó uszonyra. Vágja le a hátát késsel a lehető legközelebb a farokúszóhoz. Távolítsa el az összes húst a csontoktól és a bőrtől. A bőr vastag, valamint nehéz, a hús jól lekaparva. Mégis nagyon fontos, hogy ne károsítsa a bőrt. Meg kell szereznie egy zoknit uszonyokkal, valamint egy tányér csuka húst.
Távolítsa el a bőrt a csuka zoknival. Hámozzon meg egy pár hagymát, majd apróra vágja. Süssük a hagymát zsírban, amíg gyönyörű arany színű nem lesz. Telítsen elavult fehér kenyeret vagy kenyeret tejben. Ha valamilyen oknál fogva a tej nem ideális, a tej helyettesíthető párolt vízzel.
Süssük a hagymát, amíg aranybarna nem lesz. Csiszolja meg a csuka húsát kétszer egy húsmalommal. Fontos tényező: az első őrlés után ki kell húznia a húsmaró kést, és meg kell szabadulnia az ott felhalmozódott csontoktól. Minden hatalmas csont minden bizonnyal összegyűlik a húsdaráló szűrő előtt-egyébként ez a szakácsterület csodálatos tulajdonsága. Miután a 2.alkalommal, őrölni áztatott, valamint jól kicsavart fehér kenyér.
Távolítsa el a csuka húsát a bőrről és a csontokról is. Egy tálban keverjük össze a csuka darált húst, kockára vágott fehér kenyeret, valamint az összes sült hagymát. Kívánt esetben további finoman reszelt nyers hagymát is tartalmazhat. Sózzuk, borsozzuk a darált húst ízlés szerint. Ha szükséges, azt javaslom, hogy adjunk hozzá 1-2 csipet őrölt koriandert és egy oszlop szegfűszeget, amelyet piszok állapotba szeleteltek, valamint egy borsó szegfűborsot. Adjunk hozzá 2 evőkanál.k. l. kanál hideg forralt vizet. Keverje hozzá a darált húst, valamint nagyon alaposan gyúrja össze, amíg teljesen egyenletes nem lesz.
Keverjük össze a csuka hús, sült hagyma, áztatott fehér kenyér. Töltse fel a csuka bőrét darált hússal, így halat képez. Annak érdekében, hogy a töltés ne maradjon a kezével, nedvesítse meg a kezét hideg víz. A fogtömés nem rendkívül sűrű, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bőr nem szakad el szakács vagy főzés közben. Érdemes a bőrt fogpiszkálóval átszúrni számos helyen. Töltse fel a Csukafejet a töltelék fennmaradó részével. Pike készen állt a hőkezelésre. Ha kiszámíthatatlanság van, akkor a csuka minden bizonnyal megmarad sértetlen, valamint minden bizonnyal nem sérül, akkor összekapcsolja a hal hasított pamut húr, mint a” karamella ” – ez csökkenti a halak fenyegető könnyezés és azt is, hogy kényelmesebb lesz vágni és mozgatni. azt.
Töltse fel a csuka bőrét és fejét darált hússal. 2 alternatívákat lehet használni a töltött csuka meleg terápiájához. Jobb, ha egy csuka egy szálral van összekötve-kevesebb a repedés lehetősége az ételkészítés során.
A kezdeti lehetőség. Gőz a csuka csont és növényi sört. Ez nem nehéz. Egy nagy hal serpenyőben tegye az összes csuka csontot — bordák, gerinc. Használjon egy marék mosott hagymahéjat, szeletelt nyers sárgarépát, valamint céklát. Adjunk hozzá öböl lehullott leveleket, valamint száraz leves gyökereket-1-2 evőkanál.k. l. feküdt a csomagolt hal és közvetlen. Helyezzen egy kis feketét, valamint szegfűborsot, szegfűszeget egy serpenyőbe, és tartalmazzon 0,5 teáskanálnyit. só. Öntsön hideg vizet a halakra – nem meleg, a hal bőre azonnal megreped. Tegye a serpenyőt a tűzre, valamint lassan (!) Forraljuk fel a vizet. Csökkentse a meleget, valamint párolja 45 percig valóban csökkentett hőn, hogy a folyadék alig forrjon. Amikor a csuka kész, óvatosan engedje le a folyadékot.
A 2. választás. Kenje meg az ideális méretű szakácslapot növényi olajjal, vagy fedje le szakácspapírral, valamint tegye rá a csukát. Az egész halat alaposan kenje meg zsírral – zöldség vagy vaj. Helyezze a halat a tűzhelybe, valamint kapcsolja be a tüzet. A halakat tűzhellyel kell előmelegíteni. Előmelegítse a sütőt 180 szintre. Csomagolt hal sütjük körülbelül 1 órán át. Feltéve, hogy a halak felmelegedéséhez szükséges idő elegendő lesz. Időnként érdemes a hal felületét zsírral vagy folyadékkal olajozni, amely egy lapos serpenyőbe mozog. Ezenkívül érdemes kezelni, hogy a csuka felülete ne olvadjon el-a halak átadhatók.
Zsírozza meg a halat zsírral, majd tegye a sütőbe. Fedjük le az ideális hosszúságú halat egy pár környezetbarát saláta levelekkel (saláta, római, endívia). Távolítsa el a halat a serpenyőből vagy a tepsiből, valamint vigye át étkezésre, ügyelve arra, hogy ne sértse meg a hasított testet. Ha a csuka a meleg kezelés előtt egy menettel van összekötve, akkor nem lesz nehéz. Miután áthelyezte egy tartályba, csökkentette a húr a halból. Mozgassa a hal fejét az edényre, egy egész hal látszatát keltve. Tökéletes, ha egy csuka utánzata lehet.
A csuka már régóta különlegesnek tekinthető. A hal kezelése nehéz, de a húsa rendkívül finom, ezért a szakácsok fantasztikus tekintettel kezelik ezt a halat. Ahhoz, hogy nagyszerű eredményt érjünk el, minden bizonnyal meg kell próbálnunk, de az aromás párolt csuka minden bizonnyal kiváló előnyt jelent a kezdeményezés számára.