Cukkinikorongok gombaraguval recept

Cukkinikorongok gombaraguval
0.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
3078

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nehézségi fok: nincs. Szuperkönnyű, elkészíteni is!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db cukkini
  • 10 dkg reszelt cheddar sajt
  • 0.5 dl tej
  • 0.25 kiskanál Cayenne-bors
  • 2.5 evőkanál olívaolaj
  • 30 dkg gomba
  • 1 db grillezett piros kaliforniai paprika
  • 2 db tojás
  • só, bors

Elkészítés

A cukkinit lereszeljük, összekeverjük az enyhén felvert tojással, a sajttal, a tejjel és a Cayenne-borssal, majd sózzuk, borsozzuk.

Egy serpenyőben felhevítünk 1½ evőkanál olívaolajat, beleöntjük a masszát, és aranybarnára sütjük benne.

Ha megsült, a lepényt egy vágódeszkára helyezzük (lehetőleg egyben), és korongokat vágunk belőle.

Felhevítjük a maradék olajat, hozzáadjuk a negyedekre vágott gombát, majd sózzuk, borsozzuk, és 3-4 perc alatt puhára főzzük.

A grillezett paprikát botmixerrel pürésítjük. Tálaláskor a korongok köré rendezzük a gombát, és meglocsoljuk a paprikaszósszal.


Cukkinikorongok gombaraguval

Cukkinikorongok gombaraguval

Nehézségi fok: nincs. Szuperkönnyű, elkészíteni is!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés