A mákos édes süteményeket mindenki ismeri, de kevesen ismerik fel, hogy mákos süteményeket készíthet, így eredeti, gyönyörű és rendkívül finom csemege lesz. Mák torta-az ételkészítés szokásos elvei. Cake mák torta jobb kihasználni keksz, annak érdekében, hogy a torta világosítja, valamint a levegő. Ehhez a sárgáját elválasztják a fehérjéktől. Az utóbbiakat egy külön tartályban sűrű habra dobják. Integrálja a sárgáját cukorral és verte külön-külön, amíg egy hangulatos fehér tömeg ütött. Fokozatosan infundálja a fehérje tömegét közvetlenül a sárgájába, finoman keverve. A lisztet mákos magvakkal kombinálják, összekeverik, valamint közvetlenül a tojáskeverékbe injektálják. A kapott tésztából sütjük egy tortát. Vágja le a lehűtött tortát felére vagy több darabra. A tortát krémmel, krémmel, pudingral vagy bármilyen más krémmel rétegezzük. Tudod, hogy egy torta két vagy 3 különböző krémek pontosan ugyanabban az időben. A mák mellett szárított gyümölcsök vagy diófélék is belefoglalhatók a tortába. A tortát feltöltéssel vagy zselatinnal javíthatja. Recept 1. Mákos sütemények. Aktív összetevők
- vanília-1 g;
- tojás-négy darab;
- vaj-fél csomag;
- 100 gramm cukor;
- mák-130 g;
- liszt-100 g.
- Krém.
- zsák vaníliás cukor;.
- tojássárgája-hat darab;.
- cukor csésze-fél bögre;.
- krém-két pohár.
- Cukormáz.
- vaj-50 g;.
- keserű csokoládé.
Szakács megközelítés.
1. Válasszuk el a fehéreket a sárgájától, valamint a területet különböző receptekben. Keverjük össze a sárgáját vaníliával, valamint cukorral. Beat egy keverővel, amíg fehér, levegős masszát nem kap. Vegyük a tojásfehérjét vastag, ellenálló habba. Keverjük össze a mákot liszttel. Adja hozzá a fehéreket a tejszínhabból, valamint a teljesen száraz kombinációt. Óvatosan gyúrjuk.
2. Tegye a keksz tésztát olyan formába, amely üzemanyaggal olaj valamint liszttel. Szakács negyven percig 180 fokon. Vegye ki a kész tortát a sütőből, hűtse le anélkül, hogy eltávolítaná a formából, majd tekerje ki, valamint vágja közvetlenül négy részre. 3. Terítse ki a fehér, valamint a vaníliacukrot a sárgájával, amíg fehér nem lesz. Tegye a krémet egy serpenyőbe, majd forralja fel. Amikor a krém forrni kezd, távolítsa el őket a melegből, és gyűjtsön egy vékony sárgáját. Miközben folyamatosan intenzíven keveredik. Küldje el a csökkentett tüzet, valamint a szakácsot, anélkül, hogy kilépne a keverésből, amíg vastag.
4. Helyezze az első tortát kivehető formába, valamint tegyen egy forró edényt a tetejére. Olaj a tetején krémmel, és hagyja több órán át.
5. Alakítsa át a tortát egy étkezésre. A csokoládé betörött darabokat vízfürdőben felolvasztjuk, majd enyhén megnedvesítjük vajjal. Fokozza az ízlését.
Recept 2. Angela torta mákkal
- Piskóta.
- citromsav-csipet;.
- 100 g cukor;.
- st.l. porcukor;.
- egy csipet só;.
- tojásfehérje-öt darab;.
- 2 evőkanál.k. liszt, valamint mák.
- Narancs Kurd.
- friss narancs-150 ml;.
- 50 g vaj;.
- liszt-egy teáskanál;.
- cukor-fél bögre;.
- 5 tojássárgája.
- Testápoló.
- 20 gramm granulált cukor;.
- 250 g Mascarpone;.
- sűrített tej-100 g;.
- krém-80 ml;.
- vanília kapszula.
Szakács módszer.
1. Tegye bele a mákot, a port és a lisztet egy tálba, és keverje össze.
2. Vegyük a tojásfehérjét sóval és citromsavval habverővel, lassan cukorral bevonva.
3. Amikor a fehérjék váltak biztonságos levegő hab, óvatosan keverjük közvetlenül a lisztet, valamint a mák keverék.
4. Helyezze a tésztát tiszta, száraz típusba. Süssük negyven percig 180 fokon. Nagyszerű a piskóta egyenes formában, eltávolítva a sütőből.
5. Kurda készítéséhez keverje össze a friss narancslevet a vaj kivételével a többi komponenssel. Helyezze a keveréket alacsony melegre, rendszeresen keverje össze a vastag tejföl konzisztenciáját. Távolítsuk el a meleg és tartalmazza az olajat. Keverjük össze, amíg sima, hűvös, valamint csodálatos.
6. Távolítsa el a kihűlt süteményt az öntőformából, hosszában felére csökkentve, valamint mindkét részt olajozza hűtött Kurdával. Menj el. 7. Ostorozza meg a krémet cukorral. Válassza szét a mascarpone-t külön-külön, beleértve a vanília magokat, valamint a sűrített tejet. Kombinálja a savanyú krémet mascarpone – val, és finoman keverje össze. Kenje meg a krémet a tortarétegeken.
8. Tegyen egy tortát a másikra. A maradék krém elkenődik a torta felületén, valamint oldalán. Helyezze a hűtőbe fél órára. díszítse finom csokoládé chipsszel.
Étel 3. „Lelkipásztori” mák torta
Alkatrészek.
Szakács szóda-egy harmadik teáskanál;.
- 4 tojás;.
- liszt-üveg;.
- mák-250 g;.
- kefir-200 ml;.
- búzaliszt-üveg;.
- granulált cukor-250 g.
- Krém.
- 100 g kakaópor;.
- vaj termék csomagolása;.
- sűrített tej bank.
- Kész.
- finom csokoládé chips.
Szakács megközelítés.
1. Kár a tojásokat egy tálba, és remeg kissé villával. Öntsük bele a mákos keveréket, majd keverjük össze. Éjjel küldték a hűtőbe.
2. Öntsön cukrot közvetlenül a mákkeverékbe, öntsön kefirt, valamint öntsön lisztet, szitálja szódabikarbónával. Gyúrja meg a tésztát.
3. A típus szakácspapírral van borítva, olajjal is megkenve. Helyezzük a harmadik része a tésztát, valamint szakács tíz percig 180 6CC. ugyanígy, sütni még két sütemény, valamint a trendi, forgalomba egy süteménytartó.
4. Tegyen puha vajat egy serpenyőbe, öntsön bele sűrített tejet, valamint adjon hozzá kakaóport. Keverjük össze és legyőzzük, hogy barna krémet kapjunk.
5. Számos helyen szúrja át a süteményeket késsel. A süteményeket egy kötegbe helyeztük, mindegyik kedvesen kenő krémet. Sütemények és oldalsó felületek is bevont krémet és meghintjük csokoládé chips. Hagyja a hűtőszekrényben egy éjszakán át.
Recept 4. Estelle királynő torta.
Hozzávalók.
Sütemények.
- 5 g szakácspor;.
- 5 tojás;.
- fél bögre mák;.
- tojásfehérje;.
- 100 g cukor;.
- liszt-100 g;.
- 70 ml növényi olaj;.
- 2 g vanília.
- Krém.
- fehér finom csokoládé;.
- egy pohár tejet;.
- gyümölcslé, valamint a félig nedves;.
- 200 ml 33% – os krém; 50 g keményítő;.
- 130 g cukor;.
- tojássárgája.
Élelmiszer-előkészítési megközelítés.
1. Egy másik edényben keverje össze az összes száraz hatóanyagot.
2. Ossza fel a tojásokat közvetlenül fehérre, valamint sárgájára. Egy sárgáját egy másik tartályba helyezzük. Keverje össze a fehéreket vastag, egyenletes habba, fokozatosan hozzáadva a cukrot. Ezután adja meg a sárgáját, a vaníliát, valamint az olajat a kapott tömegbe. Folytassa a verést néhány percig. Öntsük a száraz kombinációt közvetlenül a kapott masszába, majd finoman keverjük össze egy spatulával, amíg sima nem lesz.
3. Fedje le a fajtát sütőpapírral. Tegyük a tészta egyharmadát, és szakács 180 6CC-on 10 percig. Ugyanezen elv alapján süssünk még két süteményt. Helyezze őket egy tortaállványra és hűtse le.
4. Ugyanakkor készítse elő a krémet. Keverjük össze a keményítőt egy kanál cukorral és két kanál tejjel. Keverjük össze, amíg sima. Tegye a keveréket egy serpenyőbe, tartalmazza a sárgáját, valamint a fehér cukrot. Folyamatos keverés közben tartsa a tüzet, amíg az első buborékok meg nem jelennek. Adjuk hozzá a levet, valamint a szenvedély a citrom ötven százalék, valamint fenntartani keverés rendszeresen néhány még perc. Megszabadulni a meleg és hűvös.
5. A krémben adjunk hozzá 2 evőkanál cukrot, valamint habverővel gazdag habot. Kanál mártott krém túró, verte rendszeresen.
6. Hajtsa össze a süteményeket egy kötegben, minden nagy kenő krémet. Is kenet a felső és oldalsó krém. Óvatosan masszírozza meg a fehér finom csokoládét, valamint megszórja az egész tortát zsetonnal. Hagyja egy éjszakán át hűtőszekrényben.