Édes ricottás fusilli recept

Édes ricottás fusilli
2.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1202

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ricotta vs. túró Itt a ricotta a nyerő

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 25 dkg fusilli tészta
  • 5 dkg ricotta
  • 1 csipet só
  • 1 evőkanál cukor
  • 0.5 evőkanál citromhéj + a tálaláshoz
  • 0.5 evőkanál fahéj + a tálaláshoz
  • 0.25 kiskanál vaníliakivonat
  • 1 dl tej

Elkészítés

A fusilli tésztát forró sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük és félretesszük.

A ricottához keverjük a sót és a cukrot, majd hozzáadjuk a citromhéjat, a fahéjat és a vaníliát.

A tejet felmelegítjük, és a ricottás keverékhez öntünk belőle annyit, hogy nem túl sűrű szószt kapjunk.

A fusillit beleforgatjuk a szószba, majd citromhéjjal és fahéjjal megszórva tálaljuk.


Édes ricottás fusilli recepthez kapcsolódó receptek

Édes ricottás fusilli

Édes ricottás fusilli

Ricotta vs. túró Itt a ricotta a nyerő

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés