Édeskáposzta-főzelék recept

Édeskáposzta-főzelék
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
5814

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Édeskáposztából is készíthetünk főzeléket.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 80 dkg káposzta
  • 3 evőkanál olaj
  • 3 dkg liszt
  • 0.5 fej vöröshagyma (apróra vágva)
  • 1 dl tejföl
  • 1 csokor kapor
  • 1 csipet köménymag
  • ecet

Elkészítés

A káposztát laskára vágjuk, majd forró vízben félig megfőzzük.

Világos hagymás rántást készítünk, és berántjuk a főzeléket. Hozzáadjuk a tejfölt, a felaprított kaprot és a köménymagot, és a káposztát teljesen puhára főzzük.

Ízlés szerint teszünk hozzá az ecetből, majd sózzuk és tálaljuk.


Édeskáposzta-főzelék recepthez kapcsolódó receptek

Édeskáposzta-főzelék

Édeskáposzta-főzelék

Édeskáposztából is készíthetünk főzeléket.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés