Édeskáposzta-főzelék recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
Édeskáposztából is készíthetünk főzeléket.
A recept hozzávalói ( személyre)
- 80 dkg káposzta
- 3 evőkanál olaj
- 3 dkg liszt
- 0.5 fej vöröshagyma (apróra vágva)
- 1 dl tejföl
- 1 csokor kapor
- 1 csipet köménymag
- ecet
- só
Elkészítés
A káposztát laskára vágjuk, majd forró vízben félig megfőzzük.
Világos hagymás rántást készítünk, és berántjuk a főzeléket. Hozzáadjuk a tejfölt, a felaprított kaprot és a köménymagot, és a káposztát teljesen puhára főzzük.
Ízlés szerint teszünk hozzá az ecetből, majd sózzuk és tálaljuk.
Édeskáposzta-főzelék recepthez kapcsolódó receptek
Édeskáposzta-főzelék
Édeskáposztából is készíthetünk főzeléket.