Édesköményes-körtés csirkecomb recept

Édesköményes-körtés csirkecomb
4.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

200 perc

Megnézték:
1189

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Körtével, édesköménnyel megbolondított csirkecombok. Kuszkusszal vagy rizzsel tálaljuk.

6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db édeskömény
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg keményebb körte
  • 1 kg csirkecomb
  • 0.75 kiskanál só (3/4 kiskanál)
  • 0.5 kiskanál bors
  • 0.5 kiskanál szárított kakukkfű
  • 3.5 dl körtelé
  • 1 dl csirkealplé
  • kuszkusz vagy rizs a körethez

Elkészítés

A szeletekre vágott édesköményt és gombát a feldarabolt körtével együtt egy nagyobb főzőedénybe tesszük.

Ráhelyezzük a csirkecombokat, majd sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a kakukkfűvel.

Felöntjük a körte- és az alaplével, majd fedő alatt, lassú

tűzön 2-3 óráig főzzük. Kuszkusszal vagy rizzsel tálaljuk.


Édesköményes-körtés csirkecomb recepthez kapcsolódó receptek

Édesköményes-körtés csirkecomb

Édesköményes-körtés csirkecomb

Körtével, édesköménnyel megbolondított csirkecombok. Kuszkusszal vagy rizzsel tálaljuk.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés