Édesköményes-körtés csirkecomb recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 200 perc
Megnézték: |
Körtével, édesköménnyel megbolondított csirkecombok. Kuszkusszal vagy rizzsel tálaljuk.
A recept hozzávalói ( személyre)
- 1 db édeskömény
- 20 dkg gomba
- 20 dkg keményebb körte
- 1 kg csirkecomb
- 0.75 kiskanál só (3/4 kiskanál)
- 0.5 kiskanál bors
- 0.5 kiskanál szárított kakukkfű
- 3.5 dl körtelé
- 1 dl csirkealplé
- kuszkusz vagy rizs a körethez
Elkészítés
A szeletekre vágott édesköményt és gombát a feldarabolt körtével együtt egy nagyobb főzőedénybe tesszük.
Ráhelyezzük a csirkecombokat, majd sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a kakukkfűvel.
Felöntjük a körte- és az alaplével, majd fedő alatt, lassú
tűzön 2-3 óráig főzzük. Kuszkusszal vagy rizzsel tálaljuk.
Édesköményes-körtés csirkecomb recepthez kapcsolódó receptek
Édesköményes-körtés csirkecomb
Körtével, édesköménnyel megbolondított csirkecombok. Kuszkusszal vagy rizzsel tálaljuk.