Egzotikus gyümölcssaláta

Egzotikus gyümölcssaláta

Semmi az egész - pedig valami csodás

6 személyre

  • 50 dkg friss ananász
  • 25 dkg papaya
  • 2 db mangó
  • 3 db kivi
  • 2 db csillaggyümölcs (karambola)
  • 25 dkg licsi
  • 4 evőkanál cukor
  • 1.7 dl édes fehérbor
  • 2 evőkanál rum
  • 1 db gránátalma
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A felkockázott ananászt, papayát, mangót és kivit, a felkarikázott csillaggyümölcsöt és a licsit egy salátástálba tesszük, megszórjuk a cukorral, majd hozzáöntjük a bort és a rumot.

A gránátalmát félbevágjuk, kinyomkodjuk a magokat, és megszórjuk velük a gyümölcssaláta tetejét.

Az edényt műanyag fóliával lefedjük, és legalább 4 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt 10 percig szobahőmérsékleten tartjuk.