Epres/szamócás, eperlikőrös tiramisu recept

Epres/szamócás, eperlikőrös tiramisu
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1324

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Hasonlót már készítettem, de ezúttal mascarponéval is dúsítottam.

4 személyre

  • 25 dkg földi eper (szamóca)
  • 30 dkg mascarpone
  • 60 dkg epres joghurt
  • 12 db baba piskóta (kb. 6 dkg)
  • 3 cl eperlikőr
  • habtejszín

Elkészítés

A piskótákat lerakom két üveg tálba. Meglocsolom az eperlikőrrel, teszek rá kettő-kettő félbevágott epret, kanalazok rá mascarponét, majd epres joghurtot. Teszek mindegyik tál tetejére 2-2 epret.

Beteszem a hűtőbe. Fogyasztás előtt nyomok rá habtejszínt.


Epres/szamócás, eperlikőrös tiramisu recepthez kapcsolódó receptek

Epres/szamócás, eperlikőrös tiramisu

Epres/szamócás, eperlikőrös tiramisu

Hasonlót már készítettem, de ezúttal mascarponéval is dúsítottam.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés