Fasírozott pisztráng recept

Fasírozott pisztráng
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
1794

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Vigyázat! Főzni tudás szükséges, mert a recept szigorúan mennyiségek nélkül íródtak. De higgyék el, remek játék ízlés szerinti, tapasztalatokon alapuló mennyiségekkel dolgozni!

Gömbhal - persze pisztrángból!

Elkészítés

Pisztráng- és csukafilét apróra vágunk, tejben áztatott, kicsavart zsemlével, citromhéjjal, petrezselyemmel, sóval, borssal és tojással összekeverjük. Gombócokat készítünk, zsemlemorzsában megforgatjuk és serpenyőben vajon kisütjük. Citromhéjas tejföllel tálaljuk.


Fasírozott pisztráng recepthez kapcsolódó receptek

Fasírozott pisztráng

Fasírozott pisztráng

Vigyázat! Főzni tudás szükséges, mert a recept szigorúan mennyiségek nélkül íródtak. De higgyék el, remek játék ízlés szerinti, tapasztalatokon alapuló mennyiségekkel dolgozni! Gömbhal - persze pisztrángból!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés