Fasírozott pisztráng recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 45 perc
Megnézték: |
Vigyázat! Főzni tudás szükséges, mert a recept szigorúan mennyiségek nélkül íródtak. De higgyék el, remek játék ízlés szerinti, tapasztalatokon alapuló mennyiségekkel dolgozni!
Gömbhal - persze pisztrángból!
Elkészítés
Pisztráng- és csukafilét apróra vágunk, tejben áztatott, kicsavart zsemlével, citromhéjjal, petrezselyemmel, sóval, borssal és tojással összekeverjük. Gombócokat készítünk, zsemlemorzsában megforgatjuk és serpenyőben vajon kisütjük. Citromhéjas tejföllel tálaljuk.
Fasírozott pisztráng recepthez kapcsolódó receptek
Fasírozott pisztráng
Vigyázat! Főzni tudás szükséges, mert a recept szigorúan mennyiségek nélkül íródtak. De higgyék el, remek játék ízlés szerinti, tapasztalatokon alapuló mennyiségekkel dolgozni!
Gömbhal - persze pisztrángból!