Faszénen sült hátszín bazsalikomos kenyérsalátával recept

Faszénen sült hátszín bazsalikomos kenyérsalátával

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
984

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Rostok a roston - rózsaszínű sült!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 szelet rusztikus kenyér
  • olívaolaj
  • 70 dkg marhahátszín
  • 1 marék friss bazsalikom
  • 15 dkg marinált sült paprika
  • vörösborecet

Elkészítés

A kenyérszeleteket megkenjük az olívaolajjal, az előmelegített grillrácson mindkét oldalukat 2-2 perc alatt aranybarnára sütjük, majd darabokra tépjük.

A húst megkenjük olívaolajjal, a grillen ízlés szerint átsütjük (oldalanként kb. 4-5 perc), majd csíkokra vágjuk.

A húst összeforgatjuk a kenyérrel, a bazsalikommal és a paprikával, majd meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal és borecettel.


Faszénen sült hátszín bazsalikomos kenyérsalátával recepthez kapcsolódó receptek

Faszénen sült hátszín bazsalikomos kenyérsalátával

Faszénen sült hátszín bazsalikomos kenyérsalátával

Rostok a roston - rózsaszínű sült!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés