Feketeerdő tortácskák recept

Feketeerdő tortácskák
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
1380

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Az alapanyag adott volt, mit süssek? Kitaláltam, és ez lett belőle.

4 személyre

  • 5 db tojásból csokis piskóta
  • 5 dl habtejszín
  • 10 dkg málna
  • 2 evőkanál porcukor
  • 1 csomag habfixáló
  • kandírozott cseresznye

Elkészítés

A csokis piskótát a sütő tepsiében megsütöttem, és amikor kihűlt pogácsa szaggatóval kiszúrtam, amennyi kijött sorba belőle. A tejszínt a cukorral, habfixel felvertem, és a málnából sűrű öntetet készítettem, szitán átszűrtem, és belekevertem a habba belőle. Szép rózsaszín lett. Habzsákba szedtem, és csillagcsővel megtöltöttem a lapokat szám szerint hármat. A tetejét is habrózsával díszítettem, és kandis cseresznyét tetem rá.


Feketeerdő tortácskák recepthez kapcsolódó receptek

Feketeerdő tortácskák

Feketeerdő tortácskák

Az alapanyag adott volt, mit süssek? Kitaláltam, és ez lett belőle.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés