Fish and chips recept

Fish and chips
3 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
5753

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


2 személyre

  • 40 dkg krumpli
  • 5 dl sör
  • 25 dkg liszt
  • 50 dkg tőkehalfilé
  • olaj a sütéshez
  • majonéz

Elkészítés

A krumplit meghámozzuk és cikkekre vágjuk. A sört elkeverjük annyi liszttel, hogy viszonylag sűrű, de még folyós tésztát kapjunk, majd megsózzuk.

A tőkehalfilét csíkokra vágjuk. A halcsíkok mindkét oldalát finoman megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a sörtésztába mártjuk, és bő, forró olajban aranysárgára sütjük.

A hal után a burgonyacikkeket is kisütjük. Forrón, majonézzel tálaljuk.


Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés