Focaccia olasz kenyérlepény recept

Focaccia olasz kenyérlepény
2.5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1508

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egyszerű elkészítés és másnap is finom.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 30 dkg liszt
  • 1 dkg élesztő
  • 1 teáskanál só
  • 0.2 dl olívaolaj
  • 1 dl langyos víz
  • 1 teáskanál medvehagyma összevágva

Elkészítés

A lisztet szitáljuk át, adjuk hozzá a szétmorzsolt élesztőt, sót és a felaprított medvehagymát. Dolgozzuk bele az olajat és 1 dl langyos vízet. Egy kicsit hagyjuk pihentetni kb. 30 perc.

Olajozzunk ki egy tepsit, tegyük bele a tésztát, és az ujjunkkal húzzuk egy kicsit szét. Tegyük előmelegített sütőbe 5 percre, majd süssük 200 fokon további 35 percig. Frissen sült kenyér illatával ébressze fel a családját.


Focaccia olasz kenyérlepény recepthez kapcsolódó receptek

Focaccia olasz kenyérlepény

Focaccia olasz kenyérlepény

Egyszerű elkészítés és másnap is finom.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés