Fogas roston recept

Fogas roston
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
1916

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon könnyű és finom halétel

4 személyre

  • 1.5 kg fogas
  • 5 dkg zsemlemorzsa
  • 6 dkg vaj
  • 1.5 db citrom
  • tartármártás

Elkészítés

A fogast megtisztítjuk, kisebb vágásokat ejtünk rajta, majd kissé megsózzuk, és megforgatjuk a zsemlemorzsában.

A vajat felforrósítjuk, és a hal mindkét oldalát aranybarnára sütjük benne. A fogast citromgerezdekkel és tartármártással tálaljuk, köretnek pedig petrezselymes burgonyát adhatunk mellé.


Fogas roston recepthez kapcsolódó receptek

Fogas roston

Fogas roston

Nagyon könnyű és finom halétel

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés