Fokhagymás-citromos marinád recept

Fokhagymás-citromos marinád

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1961

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Hogy mi a jóság? Fokhagyma és citrom együtt!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 0.5 dl olívaolaj
  • 1 kiskanál reszelt citromhéj
  • 0.5 dl citromlé
  • 1 evőkanál frissen aprított tárkony
  • 1 csipet őrölt bors
  • 4 gerezd apróra vágott fokhagyma

Elkészítés

Az olajat összekeverjük a többi hozzávalóval. A húst egy zárható tasakba vagy egy nem túl mély, nem fémből készült edénybe helyezzük, ráöntjük a marinádot, átforgatjuk benne, és legalább 3 órára hűtőbe tesszük.


Fokhagymás-citromos marinád

Fokhagymás-citromos marinád

Hogy mi a jóság? Fokhagyma és citrom együtt!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés