Fokhagymás csirkemell sajtos pennével recept

Fokhagymás csirkemell sajtos pennével

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Bibucska

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
1547

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Igazán finom!

6 személyre

  • 60 dkg csirkemell vagy bármilyen más hús
  • bors
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg penne vagy más tészta
  • olaj a sütéshez
  • 2 db tömlős krémsajt (lehet kolbászos, sonkás, vagy zöldfűszeres)

Elkészítés

A húst csíkokra vágjuk, megsózzuk, meghintjük borssal, bedörzsöljük áttört fokhagymával, és hagyjuk egy kicsit állni, hogy átjárják az ízek.

A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne a húst.

A krémsajtot összekeverjük a forró hússal, majd hozzá keverjük a tésztákat is.

Ha zöldfűszeres krémsajtot használunk, akkor tehetünk még hozzá friss kakukkfüvet, bazsalikomot, petrezselyem zöldjét, vagy zöldhagymát.


Fokhagymás csirkemell sajtos pennével recepthez kapcsolódó receptek

Fokhagymás csirkemell sajtos pennével

Fokhagymás csirkemell sajtos pennével

Igazán finom!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés