Frankfurti zöldborsóleves galuskával recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Judy24

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
1364

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Frankfurti leves recept, azonban kelkáposzta helyett zöldborsós változatban.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 pár frankfurti virsli
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 db kis fej zeller
  • 5 dkg vaj

Galuska:

  • 1 db tojás
  • 2 evőkanál liszt

Elkészítés

A kockákra vágott zöldségeket vajon megpároljuk, felöntjük 1 liter vízzel, és félpuhára főzzük. Belerakjuk a karikákra vágott virslit és a zöldborsót, sóval ízesítjük. A galuskához a tojást a liszttel összekeverjük, egy csipet sóval ízesítjük, és a forrásban lévő levesbe szaggatjuk.


Frankfurti zöldborsóleves galuskával recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Frankfurti zöldborsóleves galuskával

Frankfurti leves recept, azonban kelkáposzta helyett zöldborsós változatban.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés