Friss gombaleves recept

Friss gombaleves
4.5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
15657

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A friss gomba rengeteg vitamint, nyomelemet tartalmaz, bátran együk, készítsünk belőle levest, vagy pörköltet, kitünően fűszerezhető citromfüvel, rozmaringgal, kaporral, petrezselyemmel.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 0.5 kg csiperkegomba
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 db kis fehérrépa
  • 1 db sárgarépa
  • őrölt bors
  • citromfű
  • petrezselyem
  • liszt
  • tejföl

Elkészítés

A zöldséget meghámozzuk, karikára vágjuk, a gombát felszeleteljük, a hagymát szintén karikára vágjuk. Az olajban megdinszteljük a póréhagymát, majd a gombát a zöldségekkel együtt, felüntjük vizzel, ami épphogy ellepi, füszereket beleszórva főzzük meg. Behabarjuk, majd galuskát is szaggathatunk bele, azzal főzzük még tovább, de dúsíthatjuk rizzsel is.


Friss gombaleves recepthez kapcsolódó receptek

Friss gombaleves

Friss gombaleves

A friss gomba rengeteg vitamint, nyomelemet tartalmaz, bátran együk, készítsünk belőle levest, vagy pörköltet, kitünően fűszerezhető citromfüvel, rozmaringgal, kaporral, petrezselyemmel.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Friss gombaleves recepthez

thumb
Némethné Zsuzsa - 2013. március 25.
Imádom,a kedvenc leveseim közé tartozik.Gusztán tálaltad.