Fusilli tonhallal és csilivel recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 15 perc
Megnézték: |
Megcsavartuk - a titok nyitja az egyszerűség
A recept hozzávalói ( személyre)
- 20 dkg konzervtonhal
- 0.5 fej vöröshagyma
- 1 db csilipaprika
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 evőkanál olívaolaj
- 35 dkg fusilli
- 0.5 db citrom leve
- petrezselyem
Elkészítés
A tonhalat a dobozból kivéve alaposan lecsepegtetjük, és összekeverjük az apróra vágott hagymával, az apróra vágott csilivel, a fokhagymával, citromlével és az olajjal.
A tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük, és alaposan elkeverjük a tonhalas keverékkel. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Fusilli tonhallal és csilivel recepthez kapcsolódó receptek
Fusilli tonhallal és csilivel
Megcsavartuk - a titok nyitja az egyszerűség