Füstölt mozzarellával, paradicsommal töltött gomba recept

Füstölt mozzarellával, paradicsommal töltött gomba
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
gombagasztro

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1083

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Könnyen elkészíthető, ezért ajánlom a kezdő háziasszonyoknak is! Itt nincs kétbalkezesség.

2 személyre

  • 10 db nagy méretű csiperkegomba
  • 6 szem paradicsom
  • reszelt füstölt mozzarella sajt
  • szárított bazsalikom vagy oregánó
  • só, bors

Elkészítés

Kitörjük a megtisztított gomba tönkjeit. A gombafejeket megtöltjük a nyers, apró kockákra vágott hámozott paradicsommal, sózzuk, borsozzuk. Minden gombafejre ízlés szerint rászórjuk a reszelt füstölt mozzarella sajtot. A paradicsomokat megszórhatjuk szárított bazsalikommal vagy oregánóval. Előmelegített sütőben 200 °C-on sütjük. Használjunk rácsos tepsit, mert a gomba levet ereszt.


Füstölt mozzarellával, paradicsommal töltött gomba recepthez kapcsolódó receptek

Füstölt mozzarellával, paradicsommal töltött gomba

Füstölt mozzarellával, paradicsommal töltött gomba

Könnyen elkészíthető, ezért ajánlom a kezdő háziasszonyoknak is! Itt nincs kétbalkezesség.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés