Gesztenyepüré recept

Gesztenyepüré

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1052

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ha gyorsan szeretnénk deszertet varázsolni, ez az a finomság, amit nem lehet megunni.

4 személyre

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 2 cl rum
  • 5 dkg étcsoki
  • 4 cl tejszín
  • 2 evőkanál porcukor
  • 1 csomag vaníliáscukor

Elkészítés

A tálkákat előkészítem 4 személy részére, és a cukorral felvert tejszínhabot elosztom bennük. A gesztenyemasszát a rummal és a vaníliáscukorral kikeverem, és burgonyanyomón négyfelé a hab tetejére nyomom. Mikróban megolvasztott csokival leöntöm a tetejét és behűtöm. Pár perc, és fogyasztható is.


Gesztenyepüré recepthez kapcsolódó receptek

Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Ha gyorsan szeretnénk deszertet varázsolni, ez az a finomság, amit nem lehet megunni.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés