Gesztenyés álom recept

Gesztenyés álom
5 8

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Dittke

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
36395

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nyári melegben sütés nélkül is van finom süti!!

6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 50 dkg gesztenye
  • 25 dkg darált keksz
  • 20 dkg Ráma
  • 1 csomag babapiskóta

A krémhez:

  • 9 dl tej
  • 3 csomag vaníliás puding
  • 25 dkg Ráma
  • 25 dkg porcukor
  • 3 dl tejszín (Hulala)
  • 3 evőkanál porcukor

Elkészítés

A gesztenyét, a kekszet, a rámát összegyúrom, 1 cm vastag nyújtok belőle. A tejben megfőzöm a vaníliapudingot, hűtöm. Közben a Rámát a cukorral habosra keverem, majd a kihűlt pudingal jól összekeverem.

Kettéosztom, felét a gesztenyés lapra kenem. A babapiskótát rumos tejben megáztatom és a krémre sorba rakom. Rákenem a többi krémet. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük és rákenjük a krémre. 40 perc és kész!


Gesztenyés álom recepthez kapcsolódó receptek

Gesztenyés álom

Gesztenyés álom

Nyári melegben sütés nélkül is van finom süti!!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Gesztenyés álom recepthez

Anikó - 2011. augusztus 17.
Hulala tejszín helyett mindig más fajta tejszínnel készítem és akkor is jó a recept. Nem muszáj Hulala tejszínt használni. 50 dkg gesztenye pedig eléggé soknak tűnik. Ha gesztenyés krémet készítesz tejszínnel abba is elég 25 dkg.
Évi - 2011. augusztus 17.
Ja, és az én receptem ugyanez-és a neve:Nem lehet abbahagyni szelet:9
Homlokné M. Éva - 2011. augusztus 17.
Hulala-az egy növényi alapú tejszín-sokkal jobb mint a többi.
muki - 2011. augusztus 16.
Nagyon jó recept, de mi az a Hulala, tejszinféle gyártóneve? Nem ismerős.