Gesztenyés kevert recept

Gesztenyés kevert
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
rena4

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
5456

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Általában vacsorára készítek ilyen gyorsan elkészíthető süteményeket, mint amilyen ez a gesztenyés kevert is.

5 személyre

  • 35 dkg liszt
  • 4 db tojás
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 1 tk fahéj
  • 10 dkg vaj
  • 3 ek méz
  • 15 dkg cukor
  • 1 dl tej

Elkészítés

A vajat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat és azzal is habosra keverjük. Összedolgozzuk a gesztenyemasszával, a fahéjjal, a mézzel és a tejjel.

Belekeverjük a szódabikarbónás lisztet. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, elsimítjuk.

160 fokon 35 perc alatt készre sütjük.


Gesztenyés kevert recepthez kapcsolódó receptek

Gesztenyés kevert

Gesztenyés kevert

Általában vacsorára készítek ilyen gyorsan elkészíthető süteményeket, mint amilyen ez a gesztenyés kevert is.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés