Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve recept
Beküldő: ChefGomba Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
Nagyon könnyű, gyors, finom vacsora, de akár előétel is lehet!
- 10 db nagyméretű grillgomba
- 6 szem paradicsom
- reszelt, füstölt mozzarella
- szárított bazsalikom vagy oregánó
- só, bors
Elkészítés
A gombafejeket megtöltjük a nyers, apró kockákra vágott, meghámozott paradicsommal, majd sózzuk, borsozzuk. Minden gombafejre ízlés szerint rászórjuk a reszelt, füstölt mozzarella sajtot, majd szárított oregánóval vagy bazsalikommal megszórjuk. Előmelegített sütőben 200°C-on megsütjük. Használjunk rácsos tepsit, mert a gomba levet ereszt.
Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve recepthez kapcsolódó receptek
Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve
Nagyon könnyű, gyors, finom vacsora, de akár előétel is lehet!