Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve recept

Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
gombagasztro

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
826

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon könnyű, gyors, finom vacsora, de akár előétel is lehet!

4 személyre

  • 10 db nagyméretű grillgomba
  • 6 szem paradicsom
  • reszelt, füstölt mozzarella
  • szárított bazsalikom vagy oregánó
  • só, bors

Elkészítés

A gombafejeket megtöltjük a nyers, apró kockákra vágott, meghámozott paradicsommal, majd sózzuk, borsozzuk. Minden gombafejre ízlés szerint rászórjuk a reszelt, füstölt mozzarella sajtot, majd szárított oregánóval vagy bazsalikommal megszórjuk. Előmelegített sütőben 200°C-on megsütjük. Használjunk rácsos tepsit, mert a gomba levet ereszt.


Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve recepthez kapcsolódó receptek

Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve

Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve

Nagyon könnyű, gyors, finom vacsora, de akár előétel is lehet!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés