Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve

Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve

Nagyon könnyű, gyors, finom vacsora, de akár előétel is lehet!

4 személyre

  • 10 db nagyméretű grillgomba
  • 6 szem paradicsom
  • reszelt, füstölt mozzarella
  • szárított bazsalikom vagy oregánó
  • só, bors
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A gombafejeket megtöltjük a nyers, apró kockákra vágott, meghámozott paradicsommal, majd sózzuk, borsozzuk. Minden gombafejre ízlés szerint rászórjuk a reszelt, füstölt mozzarella sajtot, majd szárított oregánóval vagy bazsalikommal megszórjuk. Előmelegített sütőben 200°C-on megsütjük. Használjunk rácsos tepsit, mert a gomba levet ereszt.