Gombás-sonkás pizza

Gombás-sonkás pizza

Gyors, mégis finom étel, ha nincs kedvünk órákat a konyhában tölteni.

1 személyre

  • 1 db 22 cm-s (18 dkg) pizzalap
  • 1 evőkanál paradicsom szósz
  • 1 evőkanál chili szósz
  • 2 szelet pizza sonka
  • 1 db csiperkegomba
  • 0.5 db paradicsom
  • 12 db fekete olíva bogyó
  • 3 dkg trapista sajt
  • 3 dkg reszelt mozzarella
  • 0.5 db chili
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • oregano
  • 4 db bazsalikom levél
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A paradicsomot és a gombát szeletelem, az olívabogyókat félbevágom.

A pizzalapot berakom egy serpenyőbe, vízzel bespriccelem, megkenem a szószokkal, rárakom a hozzávalókat, fűszerezem, ráreszelem a trappista sajtot, rászórom a mozzarellát, rávágom a chilit. A pizzát berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 30 percig sütöm.

Tálaláskor rárakom a bazsalikom leveleket.