Gombás-szalonnás penne recept
Beküldő: Némethné Zsuzsa Nehézség: Elkészítési idő: 35 perc
Megnézték: |
Klasszikus egytálétel hétköznapra.
- 30 dkg penne tészta
- 10 dkg vaj
- 30 dkg császárszalonna
- 30 dkg szeletelt csiperkegomba
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 db húsleveskocka
- só
- bors
- parmezán sajt
Elkészítés
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A vaj felét felolvasztjuk, megdinszteljük rajta a 2 gerezd felaprózott fokhagymát és a vöröshagyma felét, majd rátesszük a szeletelt gombát, rámorzsoljuk a leveskocka felét, s összepároljuk.
Az ugyancsak összevágott maradék hagymákat, a felkockázott császárszalonnát a vaj másik felén összeforraljuk.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, Végül belevegyítjük a hagymás gombát,
A tésztával összeforgatjuk, forrón, reszelt sajttal tálalhatjuk.
Gombás-szalonnás penne recepthez kapcsolódó receptek
Gombás-szalonnás penne
Klasszikus egytálétel hétköznapra.