Gombás-szalonnás penne recept

Gombás-szalonnás penne
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
1937

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Klasszikus egytálétel hétköznapra.

4 személyre

  • 30 dkg penne tészta
  • 10 dkg vaj
  • 30 dkg császárszalonna
  • 30 dkg szeletelt csiperkegomba
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 db húsleveskocka
  • bors
  • parmezán sajt

Elkészítés

A tésztát sós vízben kifőzzük.

A vaj felét felolvasztjuk, megdinszteljük rajta a 2 gerezd felaprózott fokhagymát és a vöröshagyma felét, majd rátesszük a szeletelt gombát, rámorzsoljuk a leveskocka felét, s összepároljuk.

Az ugyancsak összevágott maradék hagymákat, a felkockázott császárszalonnát a vaj másik felén összeforraljuk.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, Végül belevegyítjük a hagymás gombát,

A tésztával összeforgatjuk, forrón, reszelt sajttal tálalhatjuk.


Gombás-szalonnás penne recepthez kapcsolódó receptek

Gombás-szalonnás penne

Gombás-szalonnás penne

Klasszikus egytálétel hétköznapra.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés