Gombás csirkecombok recept

Gombás csirkecombok
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

70 perc

Megnézték:
5789

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Hétköznapi menü - Gombás csirkecombok

2 személyre

  • 4 db csirkecomb (2 alsó, 2 felső)
  • 1 db vöröshagyma
  • 10 dkg gomba
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • fűszerpaprika
  • só bors, kakukkfű
  • 2 dl száraz fehérbor

Elkészítés

A combokat megmossuk, és a hagymát felkockázzuk, majd olajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk. Tegyük bele a tisztított gombát, a paprikát, paradicsomot (héj nélkül daraboljuk bele). Fűszerezzük meg, és öntsük fel borral. Tegyük bele a combokat, és a kakukkfűvet vágjuk bele. 30 perc alatt elkészül. Burgonyapürével tálalom.


Gombás csirkecombok recepthez kapcsolódó receptek

Gombás csirkecombok

Gombás csirkecombok

Hétköznapi menü - Gombás csirkecombok

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés