Gombával töltött burgonya recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
kati1005

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1648

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 8 db nagyobb burgonya
  • 20 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 dl tejföl
  • 2 dkg vaj
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk.

A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk.

A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük.

Tejföllel meglocsolva sütjük meg.


Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés