Göngyölt, bundázott csirkemell recept

Göngyölt, bundázott csirkemell
3.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Terike27

Nehézség:

Elkészítési idő:

80 perc

Megnézték:
4127

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Finom és laktató.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db nagyobb filézett csirkemell
  • 10 dkg ráma margarin
  • 10 dkg reszelt füstölt sajt
  • 1 db tojás
  • só, bors
  • szerecsendió
  • majoránna
  • pirospaprika
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
  • 3 dl olaj

Elkészítés

2 nagyobb filézett csirkemellet kicsit kiverem, 10 dkg rámát habosra kavarok, 10 dkg reszelt füstölt sajttal, 1 tojássárgájával, sóval, szerecsendióval, borssal, majoránnával, pirospaprikával. A húsokra helyezem a tölteléket és felgöngyölöm, bepanírozom a szokásos módon ( liszt, tojás, szezámos zsemlemorzsa) és bő forró olajban kisütöm. Burgonyapürével tálalom.


Göngyölt, bundázott csirkemell recepthez kapcsolódó receptek

Göngyölt, bundázott csirkemell

Göngyölt, bundázott csirkemell

Finom és laktató.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés