Göngyölt virsli mexikói mártásban

Göngyölt virsli mexikói mártásban

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető étel!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 pár baromfi virsli
  • 200 g füstölt bacon szalonna
  • 2 doboz vörösbab csemegekukoricával mexikói mártásban (400 g.)
  • 3 evőkanál étolaj
  • 2 dl víz
  • 1 db közepes fej vöröshagyma
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A tepsit 2 evőkanál étolajjal kikenjük. A virsliket a füstölt bacon szalonnába betekerjük, majd a kikent tepsibe rakjuk, előmelegített sütőben 180 C-on 30 percig sütjük.

A vöröshagymát kockára vágjuk, 1 evőkanál olajon üvegesre pároljuk, a 2 doboz mexikói mártást ráöntjük majd 2 dl. víz hozzáadásával összeforraljuk. Az elkészült alapot, a már megsült virslikre öntjük és visszatesszük sülni kb. 15 percre. Köretként rizst ajánlok.