Habos csoda recept

Habos csoda
4.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
466

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Minden olyan süti recept, ami habos vagy krémes, csak jó lehet.

4 személyre

  • 3 db tojásból piskóta
  • 25 dkg málna
  • 2 csomag Dr. Oetker eredeti puding tejszínízű
  • 4 dl tejszín
  • 1 csomag habfix
  • 25 dkg mascarpone krémsajt
  • 6 dl tej
  • 25 dkg porcukor

Elkészítés

A tejből és a pudingporból sűrű pudingot főzünk. Félretesszük hűlni. A porcukor felével a mascarponét kikeverjük. A másik felét a cukornak a tejszínnel habosra verjük és közben hozzáadagoljuk a habfixet. A pudingot langyosan ráöntjük a piskótára és egyenletesen elkenjük, majd rákenjük a mascarponés krémet és málnával kirakjuk. Végül rákenjük az édes tejszínhabot. Hűtőben tartjuk a kínálásig.

Tárolás: hűtőben.


Habos csoda recepthez kapcsolódó receptek

Habos csoda

Habos csoda

Minden olyan süti recept, ami habos vagy krémes, csak jó lehet.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés