Hagymás-sajtos frittata recept

Hagymás-sajtos frittata
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
5304

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Póriasan rántotta - de milyen rántotta!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 fej lila hagyma
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 db cukkini
  • 20 dkg apró csiperkegomba
  • 1 evőkanál frissen aprított snidling
  • 2 evőkanál frissen aprított bazsalikom
  • 1 kiskanál bors
  • 8 db tojás
  • 20 dkg reszelt mozzarella

Elkészítés

A felhevített olajon közepes lángon puhára pároljuk a vékony karikára vágott lila hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a lereszelt cukkinit és a felkarikázott gombát. Amikor megpuhultak, hozzákeverjük a zöld fűszereket és a borsot is.

A hőfokot lejjebb véve hozzáadjuk az enyhén felvert tojásokat, és kevergetés nélkül sütjük. Mikor az alja már pirulni kezd, hozzáadjuk a sajtot, majd betesszük a sütőbe, és grillfokozaton a tetejét is megpirítjuk. Tálaláskor szeleteket vágunk belőle. Salátával kínálhatjuk.


Hagymás-sajtos frittata

Hagymás-sajtos frittata

Póriasan rántotta - de milyen rántotta!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Hagymás-sajtos frittata recepthez

Kozmáné Haris Katalin - 2010. október 15.
Ez szuper! Nagyon ízletes. Előnye: egyszerű, gyorsan elkészíthető, nem hizlal, amennyiben nem fogyasztod el mind a négy adagot :))) Vigyázat nehéz megállni!