Hagymás tortácska kecskesajttal recept

Hagymás tortácska kecskesajttal

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
847

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 50 dkg omlós tészta
  • 2 nagyobb fej vöröshagyma
  • olívaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • 0.5 evőkanál kakukkfű
  • 6 szelet kecskesajt

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A tésztát 6 kisebb sütőformába nyomkodjuk. Nehezéknek babot vagy rizst teszünk rá, 10 percre a sütőbe helyezzük, majd a nehezéket eltávolítva további 5 percig sütjük.

A hagymákat 3-3 karikára vágjuk, és forró olajban, közepes lángon 15 percig pároljuk. Hozzáadjuk a balzsamecetet és a kakukkfüvet, és összeforraljuk.

A hagymát a tortákra kanalazzuk, ráteszünk egy-egy sajtszeletet, és a sütőbe visszatéve addig sütjük, míg a kecskesajt kicsit meg nem pirul. Tálalás előtt megöntözzük néhány csepp olívaolajjal.


Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés