Hajdinakenyér recept

Hajdinakenyér

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
2125

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Vágjon bele- az egészségbe!

4 személyre

  • 10 dkg vaj
  • 1 evőkanál búzakorpa
  • 15 dkg hajdinaliszt
  • 10 dkg finomliszt
  • 1 evőkanál sütőpor
  • 0.5 kiskanál só
  • 1 db tojás
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 3 dl író

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. 2 evőkanál vajjal kikenünk egy kb. 23x23 cm-es tepsit. Beleszórjuk a korpát, és rázogatva egyenletesen elosztjuk a tepsiben.

Összekeverjük a hajdinalisztet, a lisztet, a sütőport és a sót. Belekeverjük a tojást, a lereszelt hagymát, az írót és a maradék vajat.

Beleöntjük a tepsibe, és kb. 20 percig sütjük. Ha kihűlt, szeletekre vágva tálaljuk.


Hajdinakenyér

Hajdinakenyér

Vágjon bele- az egészségbe!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés