Hal citrusos bundában recept

Hal citrusos bundában

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1424

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Morzsányi hal helyett - halnyi morzsa

4 személyre

  • 20 dkg frissen összeaprított kenyérmorzsa
  • 3 evőkanál olvasztott vaj
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 1 db narancs reszelt héja
  • 1 evőkanál frissen aprított petrezselyem
  • 50 dkg fehérhal-filé
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 170 °C-ra. A kenyérmorzsát összedolgozzuk az olvasztott vajjal, a citrom- és narancshéjjal, valamint a petrezselyemmel.

A halfiléket kevés olajon vagy vajon 1-2 percig elősütjük, sózzuk, borsozzuk, majd egyik felüket megszórjuk a morzsás keverékkel. A halszeleteket sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük, és sütőben 10-12 perc alatt aranysárgára sütjük.


Hal citrusos bundában

Hal citrusos bundában

Morzsányi hal helyett - halnyi morzsa

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés