Halas muffin recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 45 perc
Megnézték: |
Lisztmentes - mégis muffin!
A recept hozzávalói ( személyre)
- 50 dkg tonhal vagy lazac (konzerv)
- 1 db zellerszár
- 6 dkg zöld kaliforniai paprika
- 6 dkg vöröshagyma
- 3 db tojás
- 0.25 kiskanál halfűszerkeverék
- 0.25 kiskanál só
- 0.25 kiskanál bors
- 15 dkg reszelt cheddar sajt
Elkészítés
Az alaposan lecsepegtetett halat összekeverjük az apróra vágott zöldségekkel és a többi hozzávalóval.
A masszát a muffinsütő kivajazott mélyedéseibe kanalazzuk, és 175 °C-on 30 percig sütjük, amíg a muffinok széle kissé meg nem pirul.