Hamis moszkauer recept

Hamis moszkauer
3.5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
2766

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Hamis moszkauer recept

4 személyre

  • 16.5 dkg cukor
  • 9 dkg méz
  • 5 dkg rama
  • 0.6 dkg tejszín
  • 12 dkg aszalt áfonya
  • 8 dkg aranymazsola
  • 5 dkg aszalt ananász
  • 5 dkg szeletelt mandula
  • 5 dkg liszt
  • 1 kiskanál őrölt fahéj

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A cukrot a mézzel, a Ramával és a tejszínnel addig forraljuk, míg a színe aranybarnára nem vált, és be nem sűrűsödik.

A tűzről levéve hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket és a megpirított mandulát, majd hozzászitáljuk a lisztet és a fahéjat.

A keverékből evőkanálnyi adagokat teszünk egy sütőpapírral kibélelt sütőlapra, és 6-8 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni.


Hamis moszkauer recepthez kapcsolódó receptek

Hamis moszkauer

Hamis moszkauer

Hamis moszkauer recept

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés