Hamis spárgás pizza recept

Hamis spárgás pizza
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
1242

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Beugrott a pita - a pizza nem ért rá!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 20 dkg zöld spárga
  • 30 dkg ricotta
  • 2 evőkanál reszelt citromhéj
  • só, frissen őrölt bors
  • olívaolaj
  • 4 db pita
  • 8 szelet prosciutto (sonka)
  • rucola és parmezán a tálaláshoz

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A spárgát alaposan megmossuk, forró vízben 2 percig blansírozzuk, majd jéghideg vízzel leöblítjük, és vékony csíkokra vágjuk.

A ricottát összekeverjük a citromhéjjal, sózzuk, borsozzuk,

majd az olajjal meglocsolt pitákra kanalazzuk. A tetejére halmozzuk a spárgát és a prosciuttót.

Ismét meglocsoljuk olívaolajjal, majd 15 perc alatt

aranybarnára sütjük. Rucolával és parmezánforgácsokkal

megszórva tálaljuk.


Hamis spárgás pizza recepthez kapcsolódó receptek

Hamis spárgás pizza

Hamis spárgás pizza

Beugrott a pita - a pizza nem ért rá!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés