Háromsajtos ravioli recept

Háromsajtos ravioli
0.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
1848

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Háromsajtos ravioli recept

2 személyre

  • 10 dkg magozott olajbogyó
  • 1 db ajókafilé
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 0.5 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál frissen aprított petrezselyem
  • 10 dkg reszelt mozzarella
  • 2 dkg reszelt pecorino (vagy juhsajt)
  • 5 dkg lágy kecskesajt
  • só, frissen őrölt bors
  • 16 db wontonlap
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

Az apróra vágott olajbogyót és ajókafilét összekeverjük az olívaolajjal, a citromlével és a petrezselyemmel.

A háromféle sajtot összekeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Minden második wontonlap közepére merünk egy evőkanálnyi sajtos tölteléket, majd ½ kiskanál olajbogyós keveréket kanalazunk rá.

A lapok széleit enyhén bevizezzük, majd az üres lapokkal lezárjuk, és a széleket összenyomjuk.

Egy mélyebb serpenyőben 1 cm-nyi olajat forrósítunk, és a raviolik mindkét oldalát aranybarnára sütjük benne. A maradék olajbogyós keverékkel tálaljuk.


Háromsajtos ravioli recepthez kapcsolódó receptek

Háromsajtos ravioli

Háromsajtos ravioli

Háromsajtos ravioli recept

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés