Hentes virsli recept

Hentes virsli

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
öregház

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1580

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Könnyű, gyors ebéd

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 pár virsli
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 kávéskanál liszt
  • 2 db csemege uborka

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát az olajon picit megdinsztelem, megszórom pirospaprikával és kb. 1 dl vízzel felengedem és kiforralom, sózom. A karikára vágott virslit beledobom és egyet forralok rajta, majd a lisztel elkevert tejföllel behabarom és megint forralok rajta egyet.

Most kerül bele a kisebb kockákra vágott csemegeuborka. Ezzel már csak inkább összemelegítem az ételt. Tálalás előtt egy leheletnyi petrezselyemmel szórom meg. És még nem telt el 30 perc! Nálunk párolt rizs a köret hozzá.


Hentes virsli recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Hentes virsli recepthez

thumb
mozsolics tiborné - 2011. december 15.
Virslis-hentestokány nagyon finom recept én is elkészítettem már tavaly is a netröl szedtem le és azóta a családom nagyon imádja és nagyon hamar elkészül...