Hideg őszibarack leves recept

Hideg őszibarack leves
4.5 6

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
13145

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Imádom a könnyü gyümölcsös leveseket, hűtve a legfinomabb főleg, ha nyár van!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 kg őszibarack
  • 1 dl főzőtejszín
  • 2 evőkanál barna cukor
  • 4 db szegfűszeg
  • díszitéshez habtejszín, lime szelet

Elkészítés

Az őszibarackokat, héj nélkül, összevágva 1-2 evőkanál barnacukorral feltesszük főzni, 3-4 db szegfűszeggel, amit turmixolás előtt kiveszünk belőle, mert csak az íze fontos. Ha felfőtt akkor botmixerrel felaprítjuk, tejszínnel ízesitjük. Tetejét őszibarack darabokkal, lime szelettel díszítjük. Hütőbe tesszük, ha kihült.


Hideg őszibarack leves recepthez kapcsolódó receptek

Hideg őszibarack leves

Hideg őszibarack leves

Imádom a könnyü gyümölcsös leveseket, hűtve a legfinomabb főleg, ha nyár van!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Hideg őszibarack leves recepthez

konyhamalac - 2011. augusztus 06.
Lehet, hogy a szakács szakma müvészet is egyben? A Te receptjeidet látva elgondolkodtam ezen, hisz mindent ugy tálalsz, mint a müvész, aki a festőállvány előtt állva keveri ki a szineket. Harmónia és müvészet ez jellemzi a receptjeidet.