Hideg őszibarackleves recept

1 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Ilka

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
2615

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Friss gyümölcsből is készíthető, de akkor cukrot is kell (ízlés szerint) hozzá adni.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 doboz őszibarack konzerv (820 gr. töltősúlyú)
  • 2 kis pohár natúr joghurt
  • 2 dl tejszín
  • 2 csomag vaniliás cukor

Elkészítés

Egy nagy konzerv felezett, hámozott, cukrozott őszibarack konzervbből két felet külön teszünk, apró kockára vágjuk (ez lesz a levesbetét), a többit levével együtt turmixban, vagy botmixerrel pürésítjük, hozzáadunk 2 kis pohár natúr joghurtot, 2 dl. tejszínt és 2 csomag vaniliás cukrot. (Cukor ebben az esetben nem kell, mert a konzervlé édes.)

Ezeket jól összedolgozzuk, jénai, vagy üvegtálba öntjük, megszórjuk az aprított gyümölccsel, és jól behűtjük. (Ha kisebb konzervet veszünk, értelemszerűen feleződnek a hozzávalók a 2 dl tejszín kivételével.)


Hideg őszibarackleves recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Hideg őszibarackleves

Friss gyümölcsből is készíthető, de akkor cukrot is kell (ízlés szerint) hozzá adni.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés