Hideg szilvaleves tejszínnel recept

Hideg szilvaleves tejszínnel
4 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
6054

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nyári hideg leves, nagyon egyszerű és mégis finom, nincs behabarva, cukor helyett lehet édesítőt is használni, igy a cukorbetegek is fogyaszthatják.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 kg besztercei kék szilva
  • fahéj
  • cukor
  • tejszín

Elkészítés

A szilvát megmossuk, kimagvazzuk és cukorral, fahéjjal feltesszük főzni. Mikor felfőtt kihűtjük, tejszínnel meglocsoljuk. Hidegen tálaljuk.


Hideg szilvaleves tejszínnel recepthez kapcsolódó receptek

Hideg szilvaleves tejszínnel

Hideg szilvaleves tejszínnel

Nyári hideg leves, nagyon egyszerű és mégis finom, nincs behabarva, cukor helyett lehet édesítőt is használni, igy a cukorbetegek is fogyaszthatják.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Hideg szilvaleves tejszínnel recepthez

bankiani - 2011. augusztus 26.
Orsi! Ha főzőtejszint, akkor 5 percig kell még főzni, vagy közben beleönteni. A habtejszin egyszerübb, csak ráöntessz egy kicsit. Megmondom őszintén a folyékony kávétejszint használom, igy izesitésnek. Jól behütve az igazi a szilvaleves.
KahlOrsi - 2011. augusztus 26.
helló, a kérdésem az lenne, hogy habtejszínt, vagy főzőtejszínt öntesz e bele. növényit, vagy hagyományosat? köszi